Dienstoverzicht

Om de welzijn en gezondheid van clienten met een zorgbehoefte te bevorderen, zet Katie Thuiszorg zich dagelijks in om zorgpatienten binnen verschillende doelgroepen te helpen uit de sociale isolement. Wij doen dit door cliënten te ontzorgen en bieden persoonlijke ondersteuning of begeleiding bij de algemene dagelijkse zorgbehoeften en dagbesteding.Als u zorg wenst van Katie Thuiszorg en behoefte heeft aan een informatieve kennismakingsgesprek. Dan kunt u of uw naaste, geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers....
Helpende zorg

We komen bij je thuis voor begeleiding en coaching bij diverse activiteiten in je dagelijks leven. Voorafgaand maken we een zorgplan met jouw doelen en hulpvragen.

Schakel de hulp in van onze helpende plus
...
Huishoudelijke hulp

We helpen met afwassen, stofzuigen, dweilen, strijken, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en keuken. Zo kan je nog een lange tijd zelfstandig blijven wonen.

Schakel de hulp in van onze huishoudelijke hulp
...
Palliatieve zorg

Heeft u hulp nodig bij palliatieve zorgwerkzaamheden?

Schakel de hulp in van onze helpende plus
...
Terminale zorg

Heeft u hulp nodig bij terminale verzorgingswerkzaamheden?

Schakel de hulp in van onze terminale verzorgers


...
24-uurs zorg

Heeft u 24 uur per dag hulp nodig bij verzorgingswerkzaamheden?

Schakel de hulp in van onze terminale verzorgers
...
Verpleging

Heeft u hulp nodig bij alledaagse verpleging?

Schakel de hulp in van onze verpleegkundigenZorg aanvragen

Wij hebben geen wachtlijst. U kunt ook aan uw huisarts, verpleeghuisarts of de transferverpleegkundige in het ziekenhuis vragen om de zorg bij ons aan te vragen. Voor het aanvragen van zorg zijn wij zeven dagen in de week bereikbaar op 020 211 7230. Wilt u graag eerst een vrijblijvend informatiegesprek? U kunt ons bellen of dit formulier invullen.U kunt ook aan uw huisarts, verpleeghuisarts of de transferverpleegkundige in het ziekenhuis vragen om de zorg bij ons aan te vragen. Wij hebben geen wachtlijst.